Jag skulle verkligen kunna skriva väldigt mycket här...

...men det är jag visst ganska dålig på. Och eftersom det alltid dröjer ganska länge mellan mina inlägg så ska jag nu börja sluta skriva att det var länge sen jag skrev sist. Ni vet att det var länge sen jag skrev senast ändå.

Well. Vad händer? Mycket. Ja. Vi har varit på vildmarksdagar. Sju tjejer som ska till Indien alldeles ensamma i en stuga på en öde ö. Kanske låter tråkigt. Men det var faktiskt väldigt kul, även om det förekom viss irritation ibland.. Vi spelade Uno. Straffuno. Mycket. Och såg Indisk film på en min-dvd utan text. De snackade Punjabi. Yeah. Sen gjorde vi mest eld, paddlade, åt och blev besökta av Birka-boysen.

Förutom det så har här varit fest. I går. Och lite ute har vi varit. Förra veckan på Dahlboms med massa norrmän. I går på Country Club mest med massor av locals. Och 16-åringar. Hej leg.. eh ja.

I går var vi även uppe på åreskutan. Vacket ja. Och faktiskt lite jobbigt att gå upp. Men we did it. Sanna, jag, Simon och Daniel. På nervägen hamnade vi lite mellan två vandringsleder. Men det gick bra ändå. Fast det tog nog längre tid än annars. Dock lite roligare väg att gå så det gick nog på ett ut.

Nu ska jag kolla varför CSN inte gett mig några pengar än..

Dagens youtubetips:
Sha Rukh Khan, Saif Ali Khan & Preity Zinta - Mahi Ve


RSS 2.0