Länstrafiken

Alla dessa bussar. Jag blir galen!

I kväll skulle jag in till Amanda på middag. Bussen som går här utifrån är lite sen, men jag tänker att eftersom anslutningen står i busstabellen så borde bussen som ska gå in till katrineholm vänta in min buss. Men icke. Vi kommer in till stationen. Då rullar 730 iväg. jJag springer efter och bussen jag kom dit med tutar på honom. Men han kör iväg. Och vad gör då bussen jag kom till stationen med? Jo han kör också iväg. Trots att jag sagt till den chauffören att jag skulle med bussen till Katrineholm. Så där står jag. Alldeles ensam och övergiven på Vingåkers otroligt spännande busstation. Då är det tur att man har en snäll far som ställer upp. han körde in mig till Amanda och vi fick en mysig kväll till slut. För övrigt så har de dessutom höjt priset på en biljett mellan Vingåker och Katrineholm. Nu kostar det 39 svenska kronor att åka ena hållet. Tack länstrafiken, I love you!

India!

Efter en natt på tåg är jag nu hemma i Vingåker igen.  Känns konstigt. man åker från minus 15 och snöoväder för att komma till ett grönt, varmt regnväder. Skum känsla. Tog på mig alldeles för mycket kläder när jag skulle ut med Doris. Skidjackan, gore-tex vantar, mössa och halsduk. A little bit too hot! Men varmare blir det. På måndag åker vi till Indien. heltgalet. Två månader i det där landet med halva klassen. Kommer bli hur bra som helst! Och de här veckorna vi haft på hålland nu innan vi for hem har varit grymt bra. Lite tråkigt att dra ifrån dem, men kommer bli jordens party när vi är hemma igen!

Kommer nog inte hålla till så mycket här när jag är i Indien, prova min resedagbok istället. j.ida

Puss å slem, yeah.

Ja det här med offpist...

Nu är jag tillbaka i norrlandsskogarna. Hur bra som helst! Efter en tågfärd som kunde inneburit lite sömn om det inte vore för de där överförfriskade alfahanarna i hytten bredvid så kom Tommy och plockade upp mig på stationen. När vi kom hem hade Anna-Clara gjort frukost. De är rara de där två! Efter frukost bar det av till backen. Jättehärligt att vara tillbaka i snön!

I söndags skulle Anna-Clara joba så jag åkte med Tommy och några till. De är liiite bättre än vad jag är på att åka skidor och lyckades få med mig ut i skogen. Inga problem. Ovisst! haha. Kan väl inte säga att jag var så särskillt graciös, snarare underhållande tror jag. Det är tur att det finns mycket puder i skogen. Snyggaste fallet var nog när jag råkade backa över Jonatan så han också ramlade. Stackarn. Han skulle ju bara visa mig bästa vägen ner.. Well. Jag blev i alla fall kung i backen, vilken hedersutnämning!

I måndags var det dags att ta avsked av min fina, trogna saab. Den har hjälpt mig att ta körkort, tog mig upp hit med all min packning och alla gånger den tagit mig till Järpen och Åre, de är otaliga. Tack för den här tiden! Nu står den på Lugnviks skrot, om den inte redan är mosad. Så det kan gå! Jag fick åka med en som jobbade där in till Östersund. Där träffade jag några rån skolan så vi gick lite på stan. Sen träffade jag Josefina också. Det var alldeles för länge sen nu! Jättekul att ses igen =)

Nu har vi börjat skolan igen och alla är tillbaka. Niice.
Nu ska jag plugga. Ja du läste rätt. Ida ska plugga!

RSS 2.0