Swe-Port

I går va vi hemma hos My och såg fotbollen. 0-0, fantastiskt händelserikt.. eh. God mat åt vi dock, potatisgratäng, fetaostsallad, baguette, tzatsiki.. mmm! Och vi hade roligt. Framförallt de andra när jag drog på mig min mundering. Men ursäkta, det är inte varje dag Sverige kvalar till VM mot Portugal. Faktiskt! Det blev dock varmt, och de där uppblåsta händerna hade gjort gaffeln något svår att greppa. Så det åkte av. Vi tippade också. peter trodde på 1-5, kristina på 1-2, jag på 0-2 och My tippade på allt däremellan... Kristina tyckte hon var närmast slutresultatet. jag tyckte jag var närmre (2 mål totalt är närmre 0-0 än 3 mål totalt.)
 
Faktiskt. Efter matchen skulle vi avrunda med lite buzz. "JAG HATAR SNABBFRÅGOR!!" slank ur mig mer än en gång... Men seriöst, hur svårt kan det va att trycka först på knappen? Jag hade problem. Första omgången missade jag förstaplaceringen med 50 ynka poäng. Andra gången var jag lite längre ifrån. (jag är fortfarande mycket bitter.) Dålig förlorare som jag är blev jag väldigt nöjd när My nämnde nåt om TP. JA! (Jag såg chansen till revansh!) Kristina lät inte lika taggad, men till slut satt vi där, jag (väldigt nöjd), Peter, Kristina och My med TP-frågorna i högsta hugg. Kristina lyckades förhandla sig till att vi skulle spela i lag, så vi lottade (det ska va rättvist). Det blev Peter och jag mot My och Kristina. And we kicked ass! Nöjd och glad över segern i TP kunde jag sedan bege mig hemmåt.

Det här med mysiga hemmakvällar är helt klart underskattat! Mer sånt!

Do you wanna ride?

Alltså, ord är bara överflödiga...


Idol 2008

Ok, jag erkänner. Jag kollar på Idol. Och hade jag röstat, så hade jag i kväll röstat på rockin' Robin, Sephide och Anders. De gör idol värt att se på. Så var det sagt.

ja.

RSS 2.0