Late night with Ida.

Det blir ju så sent jämt. Jag förstår inte. Alla samtal med chokladkoppen i handen när klockan börjar bli mycket blir alldeles för långa. och många. Men det är mysigt.

Lonny: alltså, när sover ni egentligen?
Jag: Om natten.
Lonny: Eh..när då?
Jag: I natt sov vi faktiskt mellan två och halv sju!

När man börjar räkna efter blir det visst inte så mycket sömn. Men det är ju svårt att komma i säng i tid. I gårkväll t.ex. började vi titta på hundtricket vid 23-tiden, sen messade erika o frågade om jag ville ta en kopp med henne i köket. Det tackar man ju inte nej till. När jag sen vid halv två gått ner för att lägga mig tyckte jag toan var äcklig, så jag städade den. Typiskt dum grej att göra mitt i natten. Men nu är det fint där i alla fall! Och morgonpromenaderna får man inte missa. Klockan sju varje morgon. Fast i morse var det tugnt att gå upp, nästan så jag stängde av larmet. Men vi for ut i dag med. Gött. Och tro det eller ej, men just nu känner jag mig inte så speciellt trött. Naajs.

I kväll blir det musikcafé här. Kommer bli asbra! Suspicious leftovers ska spela. Yeah. I går sjöng vi på finmiddagen. Det var inte så fint. Men kul. Och maten var god. I går åt jag sju gånger.

Det är ju tur att man alltid är mätt. Eh...

För mycket för att få plats med.

Det här med att skriva frekvent är något jag är fruktansvärt dålig på. Därför hinner det också hända mycket som ag borde skrivit ner för länge sen. Nu har det blivit alldeles för mycket grejer för att få plats med i ett enda inlägg som någon ska orka läsa så det får helt enkelt bli en kort sammanfattning av mitt liv på hålland.

  • For upp med min rara saab tillsammans med Freddan till Hållands folkhögskola. Tog 9 timmar. Tur att jag hade en schysst resekamrat och att de har 110 på landvägen här.
  • Har på ett mindre smidigt vis tagit mig över en fors vi glupafallet (eller ristafallet som det egentligen heter) tillsammans med min klass, U-land, och med hjälp av en stege. Badtunna och bastu sen med. Och badat i vattenfallet.
  • Har bakat fem gånger på mindre än två veckor. Tre gånger kakmix, en gång en riktigt kladdkaka och en gång kanelbullar.
  • Har köpt svindyr citronchoklad på åre chokladfabrik.
  • Har sett  de  tre  sista delarna av Kenny Starfighter.
  • Har spelat galet mycket volleyboll och alldeles för lite innebandy.
  • Har varit ute och gått varje vardagsmorgon klockan sju i 40 minuter vid ristafallet.
  • Har vandrat i fjällen tre dagar med min klass och bastat igen. Även badat i en sjukt kall älv. (6+.)
  • Har varit på festival i järpen och sett det sjukt underbara bandet "det funkar".
  • Haft myskvällar.
  • Gjort galet mycket bra saker som jag inte minns nu.

Nej nu börjar det bli dags att röra på sig, kanske en prommenad innan vi far till Ösersund?

Bulle.

RSS 2.0