Please, feel free to confuse me.

I don't mind. Eller? Jo det gör jag. Så sluta upp med de där dumheterna. Tack.

Well. Nu går allting i rasande fart. Hur ska man hinna med allt? Man skulle kunna samanfatta mitt liv just nu med ett ord; Kaos. Det känns lite så. Eller mycket så. Men det hör väl kanske till? Det är en helt annan känsla mot när jag for till London för ett år sedan. Visserligen var det lite kaotiskt då med, men på ett helt annat sätt. Då kändes det som ett välordnat kaos. Nu är det mest bara kaos över lag. Men jag tror att det löser sig. Det brukar det göra. Och det känns helbra att jag känner lite folk där i krokarna. Schysst med lite resesällskap upp också. Slipper köra helt själv de där 65 milen. Freddan gör mig sällskap, sjukt bra att vi kommer gå i samma klass hela året! I kväll ska systrarna och jag bjuda ut far. Vi lovade att när vi all tre tagit körkort skulle vi bjuda ut honom. Bäst att fixa det innan vi far åt olika håll igen. Lillebror (som blivit sjukt stor på extremt kort tid. Seriöst, grabben började sjuan i dag!) får också hänga med.

I dag blev det värsta städrycket. Maria, Emma och jag har städat hela övervåningen. Det går undan när man är tre. Nu är det jättefint här, inte en dammråtta i sikte! Yeah.

Jag har upptäckt en genialisk grej (eller ja, Sara tryckte in lit vett i skallen på mig), facebook. Awesome! Get one your self vettja! http://facebook.com 

x  

Gothenburg

Gothenburg I came back to you..

Jajjemen, det gjorde jag! Och Emma hade jag med mig. Vi for till Götet för att hälsa på Maria. Tre systrar på 27kvm, de du! Tur att vi för ganska många år sedan kom till det stadiet att vi inte bråkar jämt, utan faktiskt har riktigt roligt när vi ses.

Kulturkalas och regn. Det var vad som bjöds i storstan. Vi såg Ciao Bella. Tur att det var gratis. För det är ingen film som är värd att slänga ut pengar på. Synd. Den hade potential men det rann bara ut i sanden. Störde oss ganska mycket på att tjejen verkade vara så blåst. Men ja. Vi kanske börjar bli gamla. För nog höjde vi medelåldern där med några år. Men ändå. Nä. Se den inte.

Vi dissade Timbuktu. Först tänkte vi trots regnet och titta på honom. Men vi ångrade oss när syndafallet kom. David sa att vi bara ville titta på timmy för hans snygga bak. Jovisst. för man ser så mycket av asset när han står på scen. Hö. Men som sagt så dissade vi både Timbuktu och hans behind. Istället kollade vi på bollywood. Alltså, de är ju helt sjuka de filmerna. Men underhållande. Ojojoj.

Mycket prat blir det när tre systrar hamnar i samma lägenhet. Det är det man saknar mest när man inte bor tillsammans. Men å andra sidan blir det så mycket mer mysigt och efterlängtat när det inte sker så ofta. Så det kanske är bra att det bara sker ibland. Well. Ja. Förmodligen.

Nu är man i alla fall hemma igen. Men bara för en vecka. Sen drar jag härifrån, blir visst norrlänning för ett år. Oj.


Which Superhero are you?

Haha, är det någon som är förvånad? Klart jag är stålmannen, min favoritsuperhjälte <3


You are Superman
Superman
85%
Supergirl
82%
Wonder Woman
72%
The Flash
65%
Green Lantern
65%
Robin
47%
Iron Man
45%
Spider-Man
35%
Catwoman
30%
Batman
25%
Hulk
25%
You are mild-mannered, good,
strong and you love to help others.
Click here to take the "Which Superhero are you?" quiz...

Det här med att inleda...

Ja, det här med att inleda ett blogginlägg är något jag länge funderat på hur man ska göra. Finns det något rätt och fel? Det gör det säkert. Ska man bara börja med att skriva "I dag har jag.." eller måste man fundera ut något jättefinurligt och bra att börja med? Well. Nu är jag i alla fall klar med min inledning för den här gången. Så då är det väl bara att börja skriva ner det som kanske är lite mer relevant. Om man nu tycker att mitt liv är relevant. Det beror väl ganska mycket på den som läser. Men för mig är mitt liv i alla fall relevant, och eftersom det är jag som skriver så tänker jag däför skriva vad jag har haft för mig.

Min rara gullsin fick besök av mig, yeah. Köpte två par nya skor. Mycket fina om jag får säga det själv. Kusins fru fyllde år så vi fick åka dit och äta tårta. I Uppsala. Trots att hon ursäktade sig ungefär sju gånger för att den var alldeles för kladdig tyckte jag att den var väldigt god. Det gjorde nog de andra med. Och det är ju inte utsidan som räknas när det kommer till tårtor. Utgång i Märsta blev det med. Med hanna. Så nu finns heta bilder på oss på KC:s hemsida. Yes.  

Malin har varit här. Det var väldigt roligt, I must say. Vi kommer ju nästan bli grannar i höst.. eller ja. 6 mil. Men kortare än vad det är nu! Nu har hon sett hela Vingåker med omnejd. Bad i en miniliten sjö i Byle, varmt var det men svårt att komma i. För att inte tala om hur svårt det var att komma upp! Tur att vi inte tog med kameran. Sen drog vi en repa nere på samhället (jag vägrar säga byn!). Lite factory, lite fika. Sen var dagen gjord.

Eftersom det var ett tag sen jag skrev här så kommer det bli ett jättelångt inlägg om jags ka redogöra för allt jag gjort i detalj. Men lite mer odetaljerat kan jag även berätta om att jag varit i Kayholm och träffat massa rara gamla vänner från gymnasietiden. Det var tider det! Sen har min farmor blivit förärad med besök av mig. Hon var här och grillade i går dessutom. Bad i Lyttersta med Kristina och Marlene, bollkastning på hög (eh ja) nivå. Sen har det ochså bliit lite jobb. Men i natt jobbar jag sista natten! Känns jätteskönt med rätt så tråkigt också faktiskt. Jag tycker om mitt jobb.

Well. Ska man skriv en sån där jättetjusig avslutning också? kanske man borde. Men det struntar jag i. Tjipp!


I går var en ganska så bra dag.

Ja visst var det en bra dag i går. Jag började dagen med att övningsköra in till Katrineholm med pappa. Sen var det då dags att göra den där uppkörningen. Det kändes faktiskt inte lika nervöst som första gången (eh ja, jag har ju provat en gång förut..) Jag fick börja med att göra inre säkerhetskontroll. Höll på att få hjärnsläpp, men fick med allting. Yeah. Sen bar det av. Jag fick backa runt gathörn, vänstersväng på landsvög, vändning, start i backe och massa annat. Och det gick ASBRA! Så nu äntligen har man det där kortet. 

När jag kom hem fick jag köra till NiVå med pappa och bror. Där bjöd pappa oss på mat. han tyckte jag förtjänade det. Han är så rar. Sen åkte han och Arvid iväg till Falun för att få sig lite semester. Jag tog bilen in till Katrineholm för att träffa Amanda. Vi gick ner på stan för att hitta någonstans att äta. Vi gick och gick och till slut kom vi fram till de nybyggda lägenheterna vid stadsparken. "Göran bör här nån stans" sägen hon när vi går förbi, så jag tittar upp lite på balkongerna. "Men är inte det där Göran?" säger jag när jag ser en man i sina bästa år sitta ute på balkongen och ha det bra. Mycket riktigt. Så vi blev inbjudna på husesyn, ananas och nötter. Amanda vågade sig även på den manliga drycken coka cola zero. Mer än två timmar blev vi kvar på balkongen. Det var jätterligt att få prata lite med sin gamla klassförestådare och syo (även om jag aldrig gick till henne). Blev mycket skolsnack, men även vad man ska göra härnäst. 

När vi tyckt att vi stört tillräckligt i deras tisdagsmys fortsatte vi färden för att hitta ett matställe. Det blev kina-takeaway. Sen körde vi (jag!) hem till Amanda för att inta vår kvällsmat. Mycket gott och mycket mysigt. Behövdes verkligen en uppdatering på varandrs liv. Det var ju trots allt tre veckor sen sist. (Å hur ska vi klara hösten?) 

Sen körde jag hem. Gick och la mig som en glad körkortsinnehavare... 

RSS 2.0