KÖRKORT!

Äntligen! Nu har jag också klarat det. Yeah!

Söndag. Yeah. I miss it.

I dag längtar jag tillbaka till en massa andra dagar. Andra dagar som inte är just denna söndag.  Inte för att just denna söndag inte är en bra söndag, utan bara för att den inte är söndag för en vecka sen. Eller kanske onsdag för två veckor sen.

Jag längtar tillbaka till jiingijamborii. Lägret som det tog en evighet att lära sig stava till. Lägret som jag har planerat för sedan nyår. Lägret som tog slut på mindre än två veckor. Det är det lägret jag längtar tillbaka till. Men man ska ju sluta när man är på topp har jag hört. Jag slutade när jag var som blötast. Så det kanske var tur att det tog slut när det gjorde det. Annars hade man kanske bara kommit ihåg hur kallt och blött allting var. Istället tänker jag tillbaka på det där otroligt bra, mysiga, rosa, underbara lägret som tog slut i ganska lagom tid... <3

Jag har också en blogg!

Jajjemen. Mychan har gjort det. Övertalat mig att skaffa en blogg. Så nu sitter jag här i hennes lägenhet och ska knåpa ihop nåt bra. Hm. Jaa.

Vi har suttit och varit jätteonyttiga. Yeah. Jag bakade en kladdkaka, sen drogvi till ica och inhandlade vindruvor, lösgodis och glass. Mmm! Sen gick vi hem till My och åt upp det. Och pratade. Massor. Det var ju ett tag sen vi sågs. Hon far ju till Polen hela tiden och jag kom nyss hem från jiingijamborii. That was pretty nice. Yes.
 
Förutom att vara onyttiga har vi spenaderat massa tid på youtube (som om det voreså himla nyttigt i och för sig...). Vi hittade en jättesnart Idol-Ola. På riktigt! Jag höll på att kissa på mig. Grabben är ju seriös! "Så du är fotbollsspelare eller?" Aaahahahaa!




Nej. Nu får det va slut på det roliga. Hej.

RSS 2.0