Banoffee pie.

Ptja, vad ska man säga? Ida +  My + banoffee pie = en riktigt bra kväll!

Gunnar is back.

Gunnar har hittat hem till musiklinjen efter att någon vecka varit försvunnen. Hotbreven och ultimatumen har haglat över de stackars musikaliska själarna. I dag tog de dock sitt förnuft till fånga och utförde uppdraget inom tidsgränsen. En hyllningssång till vår klass i matsalen innan tolv. Jag måste erkänna att jag är imponerad över insatsen, mycket vacker acapellakör under ledning av Ove Gotting himself. Så nu är ordningen återställd, Gunnar är tillbaka i sitt hem, förhoppningsvis har de lyckats få fast svansen och sytt dit örat igen. Nu kanske de tänker sig lite för innan de tar sig ton igen ;)
God bless.

OS-abstinens.

Stina och jag hade stora planer på att fara till Vancouver och OS detta år, de planerna satte vi efter Turin. Så blev det dock inte riktigt, men i Ryssland, då tusan ska vi vara där. Jag saknar OS, tur att det inte ens är fyra år kvar tills Ryssland. Nedräkningen har börjat.
Till dess roar jag mig med Martin Svenssons otroliga talang. This guy is amazing!

Shutter Island

Jag vet inte var jag ska börja. Var nere med John och Sara på Shutter Island i kväll, det var en bra kväll. Är lite extatiskt efter denna afton. Di Caprio är en fantastisk skådespelare och filmen fick en verkligen att tänka efter. Det gillas skarpt! Fyra av fem får får den. Grattis. Det saknades det där lilla extra för att bli en femma, men helt klart väldigt sevärd!
Se den. Gör det bara.

Det här med uppdateringar.

Oh well, jag vet, det sker inte så ofta, men jag har tänkt ändra på det nu. Fortfarande fylld av lycka från Chicagotrippen ska jag nu börja mitt nya liv som superbloggare! Eh ja, det kommer nog bli som alla andra gånger jag tänkt börja blogga lite mer, men dock. Det är tanken som räknas. Eller? Här kommer i alla fall dagens youtubetips, pass på!